ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD ::: http://zona.bloudil.cz

URL článku: http://zona.bloudil.cz/index.php?id=7458

Datum vydání článku: 23.3. 2023


MagicBox v dubnu

Dubnová sestava DVD, BD a UHD-premiér vydavatelské a distribuční společnosti MagicBox je stejně jako v březnu mimořádně početná, ve valné většině se ale i tentokrát jedná o dolisy či reedice již v minulosti v ČR prodávaných disků či kolekcí. Mezi premiérovými tituly jsou k nepřehlédnutí filmy Fabelmanovi (The Fabelmans, 2022) Stevena Spielberga (vychází na DVD a BD), Babylon (2022) Damiena Chazellea (DVD, BD a UHD), Maják (The Lighthouse, 2019) Roberta Eggerse (BD) a Frajer Luke (Cool Hand Luke, 1967) Stuarta Rosenberga (UHD), mezi reedicemi na DVD jsou i filmy Nájemník (Le Locateur / The Tenant, 1976) Romana Polanského, Bílé vánoce (White Christmas, 1954) Michaela Curtize, Špinavé ulice (Mean Streets, 1973) Marina Scorseseho, Záskok (The Hudsucker Proxy, 1994) bratří Coenových, Zběsilost v srdci (Wild at Heart, 1990) Davida Lynche či Dick Tracy (1991) Warrena Beattyho a na BD Barton Fink (1991) bratří Coenových. Formálně jsou v dubnovém seznamu vycházejících titulů i další zajímavé disky, jak už jsem ale na Zóně psal, MagicBox je v předstihu do prodeje poslal už ve druhé půli března (na DVD Plynové lampy, Po zavírací době, Soumrak bohů, Bonnie a Clyde, Poklad na Sierra Madre, Psí odpoledne, Amarcord, Strach a hnus v Las Vegas a Cizinci ve vlaku a na BD Dotek zla a Strach a hnus v Las Vegas).
Heslovitý soupis všech dubnových prodejních premiér MagicBoxu (včetně orientačních termínů zahájení jejich prodeje) vypadá takto:
Tituly na DVD:
5.4. - Websterovi ve filmu, Kiss Kiss Bang Bang, Záměna, Prvotní strach, Walter Mitty a jeho tajný život, Horton, Dick Tracy, Tron, Žbluňk!, Hurikán v ringu, Honba za klenotem Nilu, Honba za diamantem, Smrtonosná past: Opět v akci, Na ostří nože, Záskok, Strach a hnus v Las Vegas, Božský Evan, Rivalové, Poslední dům nalevo, Dračí život Bruce Lee, Tajemství mého úspěchu, Megamysl, Zběsilost v srdci, Cry-Baby, Určitě, možná, Cizinci ve vlaku, Kam orli nelétají, Poklad na Sierra Madre, Magnum Force, Nekecej a pádluj, Plynové lampy, Bonnie a Clyde, Amarcord, Michael Collins, Co ta holka chce, Něco, co stvořil Bůh, Přísně tajné!, Po zavírací době, Soumrak bohů, Mistři hazardu, Železný obr, Anna a král, Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, Garfield ve filmu, Garfield 2, Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka, Statečné srdce, Nájemník, Bílé vánoce, Babovřesky 2, Babovřesky 3, Velký, Špinavé ulice, Psí odpoledne (2DVD), Kolekce Annabelle (3DVD), Kolekce Tenkrát na východě + Rytíři ze Šanghaje (2DVD), Kolekce Honba za diamantem + Honba za klenotem Nilu (2DVD), M.A.S.H. (1. série, 3DVD), M.A.S.H. (2. série, 3DVD), M.A.S.H. (4. série, 3DVD), M.A.S.H. (4. série, 3DVD), Akta X (1. série, 7DVD), Akta X (2. série, 7DVD), Akta X (3. série, 7DVD), Kolekce Mašinka Tomáš (4DVD), Simpsonovi (20. série, 4DVD), Kolekce Pařba (3DVD), Kolekce Superman (4DVD), Kolekce Godzilla a Kong (4DVD), Kolekce Matrix (4DVD), Kolekce Kruhy (3DVD), Kolekce Bláznivá střela (3DVD), Kolekce Připoutejte se, prosím! (2DVD), Kolekce Hra o trůny (1.-8. série, 38DVD), Kolekce Babovřesky (3DVD), Kolekce Planeta opic (3DVD), Kolekce Alvin a Chipmunkové (4DVD), Kolekce Harry Potter (8DVD).
19.4. - Babylon.
26.4. - Fabelmanovi.
Tituly na BD:
5.4. - Tajemství mého úspěchu, Maják, Šest vražd stačí, maminko!, Babe: Galantní prasátko, Slečna bestie, Barton Fink, Den poté, Dluh, Romeo a Julie, Most špiónů, Strach a hnus v Las Vegas, Dotek zla, Megamysl, Slečna bestie, Muž taiči, Dva mezci pro slečnu Sáru, Kolekce Annabelle (3BD), Kolekce Smrtonosná zbraň (5BD), Kolekce Dannyho parťáci (3BD), Kolekce Pařba (3BD), The Pacific (6BD), Kolekce Matrix (4BD), Kolekce Temný rytíř (3BD), Kolekce Batman (3BD), Kolekce Godzilla a Kong (4BD), Kolekce V zajetí démonů (3BD), Kolekce Harry Potter (8BD), Kolekce Planeta opic (3BD).
19.4. - Babylon.
26.4. - Fabelmanovi.
Tituly na UHD:
5.4. - Frajer Luke.
19.4. - Babylon.


Copyright © 2002 - 2024, Zóna