ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD ::: http://zona.bloudil.cz

URL článku: http://zona.bloudil.cz/index.php?id=5717

Datum vydání článku: 31.7. 2018


Short Cuts

V září pošle MagicBox do obchodů reedici čtrnácti "marvelovek" (Iron Man, Iron Man 2, Iron Man 3, Thor, Thor: Temný svět, Captain America: První Avenger, Captain America: Občanská válka, Captain America: Návrat prvního Avengera, Avengers, Avengers: Age of Ultron, Strážci Galaxie, Strážci Galaxie Vol. 2, Doktor Strange, Ant-Man) v nových graficky sjednocených obalech označených jako "Edice Marvel 10 let".
Snímek Solo: Star Wars Story (Solo: A Star Wars Story, 2018) Rona Howarda v kinech (na rozdíl od předchozích filmů ze série SW, vyrobených studiem Disney) totálně propadl, z čehož dedukuji, že by nemusel být tak dementní jako tři předchozí. Na DVD a BD v celé Evropě (a tedy i v ČR) vyjde v posledním zářijovém týdnu.
Původem íránský režisér Babak Najafi si před osmi lety udělal jméno debutem Sebbe (2010), uvedeným na Berlinale, v českých kinech se později promítaly jeho filmy Snadný prachy II (Snabba cash II, 2013) a Pád Londýna (London Has Fallen, 2016). Čtvrtý režisérův snímek, Proud Mary (2018) o černošské nájemné vražedkyni, se českým kinům vyhnul, na DVD i BD ho ale vydala společnost Sony. Zda se disky časem objeví i v tuzemské distribuci zatím není jasné, "počeštěné" DVD je ale už teď ke koupi například v Německu a BD v Polsku.
Ve své DVD-edici vydala Česká televize remasterovanou verzi proslulého večerníčku Maxipes Fík. Disk nazvaný Maxipes Fík + Divoké sny Maxipsa Fíka nabízí 26 večerníčkových epizod za 200 Kč.


Copyright © 2002 - 2024, Zóna