ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD ::: http://zona.bloudil.cz

URL článku: http://zona.bloudil.cz/index.php?id=5557

Datum vydání článku: 21.2. 2018


Short Cuts

V tuzemském kontextu málem avantgardní snímek 8 hlav šílenství (2017) Marty Novákové, v němž si ruskou básnířku Annu Barkovovou zahrála zpěvačka Aneta Langerová, pošle na DVD v březnu společnost Bonton.
Mezi výprodejovými tituly, prodávanými na e-shopu Levných knih za 29 korun, jsou i snímky Sociální síť (The Social Network, 2010) Davida Finchera, Prorok (Un Prophete, 2009) Jacquese Audiarda, Divoká stvoření jižních krajin (Beasts of the Southern Wild, 2012) Benha Zeitlina či Imaginární lásky (Les Amours imaginaires, 2010) Xaviera Dolana.
V českých kinech neuvedený snímek Professor Marston the Wonder Women (2017) Angely Robinsonové, zobrazující nekonvenční osobní život doktora Williama Marstona, spoluvynálezce detektoru lži a autora komiksové Wonder Woman, se nečekaně dočkal kompletní české podpory nejen na DVD, ale i na BD. Disky, připravené společností Sony, doveze do tuzemské distribuce v březnu Bonton.
Do padesátých let situované retro Suburbicon: Temné předměstí (Suburbicon, 2017) George Clooneyho, vzniklé podle scénáře bratrů Coenových a v premiéře uvedené loni na festivalu v Benátkách, bylo MagicBoxem původně avizováno na obou typech nosičů, nakonec ale (v březnu) vyjde pouze na DVD.
Na novinových stáncích se v tomto týdnu po čase opět objevil pack Woody Allen kolekce, obsahující filmy Do Říma s láskou (To Rome with Love, 2012) a Kouzlo měsíčního svitu (Magic in the Moonlight, 2014). Jde o dva disky společnosti HCE, původně prodávané samostatně a později znovuuvedené do distribuce společností Bohemia Motion Pictures, která od HCE převzala (a doprodává) skladové zásoby jejích starších titulů.


Copyright © 2002 - 2024, Zóna