ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD ::: http://zona.bloudil.cz

URL článku: http://zona.bloudil.cz/index.php?id=5481

Datum vydání článku: 7.12. 2017


Short Cuts

Nakladatelství Camera obscura Miloše Fryše oznámilo, že původně na letošek ohlášené knihy Andrej Tarkovskij: Krása je stále symbolem pravdy a monografie Petra Gajdošíka František Vláčil. Život a dílo vyjdou až v příštím roce.
DVD-box se Štěpánem Hulíkem napsaným a Ivanem Zachariášem a Alicí Nellis pro kanál HBO režírovaným osmidílným seriálem Pustina (2016) je na e-shopu Filmgame v akci ke koupi za 300 Kč, tedy málem o polovinu levněji než činí jeho obvyklá cena (500 Kč).
Česká televize vydala ve své DVD-edici box Vánoční pohádky České televize, obsahující na deseti discích stejný počet pohádek (Micimutr, Duch nad zlato, Kouzla králů, Láska rohatá, O pokladech, Šťastný smolař, Princezna a písař, Dvanáct měsíčků, Tajemství staré bambitky, Sněžný drak). V prodeji je za tisícikorunu.
Společnost MagicBox potvrdila, že snímek matka! (Mother!, 2017) Darrena Aronofského vstoupí na paramountských DVD a BD do českých obchodů ve druhé polovině února, tedy měsíc poté, co oba typy nosičů budou v "počeštěné" verzi poprvé ke koupi v některých zemích Evropy.
Loňským čtyřicátým výročím výhry československých fotbalistů na mistrovství Evropy v Bělehradě inspirovaný celovečerní dokument Finále (2016), který spolurežírovali Palo Korec a Dušan Milko, nedávno vydala na DVD slovenská společnost S Pro Alfa. Disk nabízí originální slovenský zvuk, české a slovenské titulky a v bonusové sekci dokument Cesta na Euro 2016 či rozhovor s trenérem Jozefem Venglošem.


Copyright © 2002 - 2024, Zóna