ZÓNA *** netuctové filmy (nejen) na DVD ::: http://zona.bloudil.cz

URL článku: http://zona.bloudil.cz/index.php?id=5465

Datum vydání článku: 21.11. 2017


MagicBox v prosinci

Prosincová nabídka DVD a BD-premiér vydavatelské a distribuční společnosti MagicBox potěší ty, kdo si kompletují ediční řadu Festival 12 (tentokrát nabídne "severskou gangsterku" Boj sněžného pluhu s mafií), ty, kdo mají slabost pro seriál Teorie velkého třesku (vyjde box s 10. řadou), ty, kdo chtějí vlastnit na BD Siegelova Drsného Harryho (Dirty Harry, 1971), ty, kdo sbírají BD ve steelbooku (Fincherův snímek Sedm), ty, kdo jsou zvědaví na barevnou či černobílou režisérskou verzi posledního filmu Jana Svěráka Po strništi bos (2017) a samozřejmě "nolanovce", protože kromě nejnovějšího Dunkerku (2017) vychází na UHD dalších šest režisérových filmů (Batman začíná, Dokonalý trik, Temný rytíř, Počátek, Temný rytíř povstal a Interstellar).
Heslovitý soupis všech prosincových prodejních premiér MagicBoxu (včetně orientačních termínů zahájení jejich prodeje) vypadá takto:
Tituly na DVD:
6.12. - Annabelle 2: Zrození zla, Boj sněžného pluhu s mafií, Kolekce Lego Scooby-Doo (2DVD), Valerian a město tisíce planet, Valerian a město tisíce planet (mediabook).
13.12. - Atomic Blonde: Bez lítosti, Hra o trůny (7. série, 4DVD), Teorie velkého třesku (10. série, 3DVD).
18.12. - Dunkerk, Dunkerk (2DVD, limitovaná edice), Po strništi bos.
Tituly na BD:
6.12. - Annabelle 2: Zrození zla, Drsný Harry, Sedm (steelbook), Valerian a město tisíce planet, Valerian a město tisíce planet 3D+2D (2BD), Valerian a město tisíce planet 3D+2D (2BD, mediabook).
13.12. - Atomic Blonde: Bez lítosti, Hra o trůny (7. série, 3BD), Hra o trůny (7. série, 3BD, steelbook).
18.12. - Dunkerk (2BD), Dunkerk (2BD, digibook), Dunkerk (2BD, steelbook), Po strništi bos (2BD).
Tituly na UHD:
6.12. - Dokonalý trik (UHD+BD), Interstellar (UHD+BD), Počátek (UHD+BD), Harry Potter a Kámen mudrců (UHD+BD), Harry Potter a Ohnivý pohár (UHD+BD), Harry Potter a Tajemná komnata (UHD+BD), Harry Potter a Vězeň z Azkabanu (UHD+BD).
18.12. - Batman začíná (UHD+BD), Temný rytíř (UHD+BD), Temný rytíř povstal (UHD+BD), Dunkerk (UHD+BD).


Copyright © 2002 - 2024, Zóna